реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Дмитро Разумков у Чернігові про законопроекти, свій будинок і Білорусь

Робочий візит голови Верховної Ради Дмитра Разумкова на Чернігівщину включав у себе відвідання чернігівських організацій - дошкільного освітнього закладу № 3 «Дитяча Академія», ТОВ «ПЕТ Технолоджиз» та швейної фабрики «ЕЛЕГАНТ». Також спікер парламенту ознайомився з Центром підтримки підприємництва, інновацій та стартапів.

На зустрічі з журналістами Дмитро Разумков зазначив, що з цієї поїздки він виніс враження про важливість двох законопроектів – про технопарки і про податок на додану вартість при закупівлі імпортного технологічного обладнання. «Внаслідок короно вірусу і не тільки загострюється боротьба за національні інтереси в світовій економіці. Бачимо спад економіки і в країнах ЄС, і в США. Тому закон про технопарки має допомогти українській економіці в цих непростих умовах, - сказав голова Верховної Ради Дмитро Разумков. – Також, коли ми були на швейній фабриці, промисловці звернули увагу, що держава хоче інвестицій, але ж інвестори закуповують іноземне обладнання. І якщо ми хочемо залучення інвесторів, то маємо подбати про зниження ставок ПДВ на придбання імпортного обладнання».

Коментуючи події у Білорусі, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков зауважив, що ми повинні виходити з того наскільки вибори були демократичними, як їх результати сприймає суспільство, наскільки адекватно поводиться влада. А стандарти щодо прав людини є стандартами скрізь, незалежно від країни, і їх порушення має викликати тривогу. Тобто відповідь обтічна, нечітка. Ні за, ні проти.

Логічною була відповідь на питання про нібито ініціювання народним депутатом від "Слуги народу" Павлом Халімоном голосування в обласній раді про недовіру голові ОДА Андрію Прокопенку: "Тут є і Халіман, і Прокопенко - спитайте у них". Ну, панове журналісти, невже ви думаєте, що Голова Верховної ради України має цікавитись інтригами в одній із 25 обласних рад?!

Заінтригував Дмитро Разумков кореспондентку газети "Вєсть" інформацією, що ночував у готелі "Riverside" та вечеряв у дядька й тітки, що живуть у Чернігові. Дійсно, яка важлива інформація для жовтої преси! Якце вони втримались від питання - а що їв і скільки разів чернігівський гість?

Про свій будинок площею 500 квадратів розповів, що він задекларований і придбаний давно, що по вулиці ходять маршрутки, а недавно біля хвіртки був мітинг. Інший будинок він продав. Ну, це хай столичні журналісти вивчають...

Василь ЧЕПУРНИЙ

Фото Олександра КЛИМЕНКА



Теги:Слуга народу, законопроекти, Разумков, Прокопенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar