реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

До НАТО так просто не приймають...

Радник президента США з питань безпеки Джейк Салліван заявив, що для вступу до НАТО Україна має провести відповідні реформи. Верховенство права, свобода слова, подолання корупції і основна вимога - перестати красти 5-6 ефективним ЗЕменеджерами.

Через потужний і незламний рівень корупції та популістичні заяви, самміти і плани, Захід втратив довіру до Зеленського та його Єрмака і 5-6 менеджерів.

Потужні і незламні заяви і хайпові назви планів перестали впливати на Захід, де добре знали і знають про какая разніца і про яйця за 17 грн, і про дебіторську заборгованість та мільярди гривень, що пропали в офшорах без поставок зброї, і про постійні корупційні скандали із ЗЕслугами і ЗЕчиновниками від голови Верховного суду і до голови МСЕК Хмельницької області.

Пропагандони банкової намагають розгойдувати незадоволення НАТО, паскудячи, що туди прийняли Туреччину і без проведення достатніх реформ. Але при цьому забувають, що до турецьких реформ нам ще ойойой... і про відмінності Туреччини тоді і України тепер....

Туреччину приймали до НАТО 72 роки тому (18.02.1952 року), коли вимоги до прозорості публічних фінансів, демократії і верховенства права були іншими, аніж тепер. Вступаючи в НАТО Туреччина не вела війну з ядерною державою і не отримувала від Заходу сотні мільярдів доларів допомоги.

Тому Захід має право і обов'язок вимагати реформ від ЗЕвлади.
Отже, якщо хочемо вступити до НАТО – маємо відновити демократію, свободу слова, побороти корупцію і відповідати стандартам Вільного світу, який віддав нам більше сотні мільярдів доларів допомоги і готовий допомагати Україні ще, а не блаЗЕням з Банкової.

Зіновій БІБРЕЦЬКИЙ



Теги:Єрмак, Зіновій Бібрецький, Україна - НАТО, широка війна, команда ЗЕ


Читайте також






Коментарі (0)
avatar