реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Дивний Великдень зі "Стіною плачу"

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молоді Регіони» запрошувала усіх на святкування Великодня, але робила це якось дивно.

У Києві на Майдані Незалежності 22 квітня зводили символічну Стіну Плачу, до якої кожен міг покласти записку з проханням чи побажанням. Усі записки активісти організації згодом передадуть до справжньої Стіни Плачу в Ізраїлі. "Волонтери обов’язково приготують фото звіт передачі записок українців з Києва до Тель-Авіву", --повідомляв прес-реліз.

Також у цей день у столиці на Майдані Незалежності проходив майстер-клас з розпису пасхальних яєць. Крашанки та писанки булиь не тільки традиційним символом свята, а й оригінальною розробкою кожного учасника акції. Доступні для розпису курячі та яйця страусів.

Якщо лідер регіоналів позиціонує себе праволсавним, то якось дивно ведуть себе молоді регіонали -- яке відношення Воскресіння Христа має до єврейської Стіни Плачу?




Теги:великдень, Стіна плачу, регіонали, Тель-Авів


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Як це вони ще не додумались когось розп"яти там на Майдані?...
avatar
2
Дозвольте не погодитися з Вами, пані Лозина. Ця гоп-компанія розпинає Український народ, проте це тільки початок відомої історії...
avatar