реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Діти з учасниками АТО малюватимуть кавою та робитимуть новорічні прикраси

19 листопада 2016 року - юннатівська творча майстерня у Чернігові

Мета:
 розвиток творчих здібностей учнів у процесі еколого-натуралістичної діяльності;
 залучення учнівської молоді до участі у еколого-натуралістичних заходах;
 адаптація до мирного життя учасників АТО та членів їх родин;
 співпраця з Північним міжрегіональним сектором Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Місце проведення:
КЗ «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» вул. І. Франка, 2 а

Час проведення: 10.00 – 12.00 год.

Учасники: учні, запрошені за сприяння Північного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Вік дітей: 08-14 років, орієнтовна кількість 20 чоловік

Захід включає в себе проведення майстер-класів для дітей:

1. «Новорічна фантазія» 30 хв.

Формування практичних умінь і навичок учнів з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику.
Вироби будуть виготовлятися з природного матеріалу та декоруватися новорічними прикрасами. Поробки стануть чудовими сувенірами для учасників заходу та прикрасять їхні оселі напередодні новорічних свят.

Для участі у майстер-класі учасникам необхідно мати з собою будь-які (на власний розсуд) прикраси для новорічної ялинки невеликих розмірів. Природним матеріалом для поробки забезпечує організатор.

2. «Малюємо кавою» 30 хв.
Виконання малюнків за допомогою розчинної кави.

3. «Паперове морозиво» 30 хв..
Виготовлення сувенірів «Іграшкове морозиво своїми руками». Виріб запросто можна подарувати другові, перетворити на крутий брелок або листівку.

4. Виготовлення ароматичних мішечків «Саше» 30 хв.
Саше — маленька декоративна подушечка, наповнена твердими ароматичними травами і сухоцвітом. Їх традиційно розміщували в шафах поруч з одягом і білизною, а також біля ліжка.
Зараз ароматичні саше вже не ховають в шафах, хоча і цей спосіб використання не застарів. Це простий і чудовий спосіб ароматизувати навколишній простір: кімнату, ванну, шафу або машину.
Сьогодні виробники пропонують безліч варіантів ароматичних подушечок з ароматними сумішами. Але, ми впевнені, що набагато приємніше зробити ароматичний мішечок своїми руками, коли точно знаєш, що входить до його наповнення.



Теги:малюнки кавою, адаптація учасників АТО, юннати, новорічні прикраси



Коментарі (0)
avatar