реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Діти мерзнуть, а голова ОТГ отримує премії

Чергова сесія Любецької селищної ради не обійшлася без маніпуляцій з боку селищного голови. Сергій Пінчук вимагав від депутатів проголосувати за порядок денний без включення додаткових питань. І не дивно.

Адже одне з них стосувалося позбавлення Сергія Пінчука премій за те, що голова отримує їх задарма.

Депутати вже встигли пожалкувати, що поспішно назначили голові премію. То ж більшість стояли на своєму і вимагали негайно розглянути питання його депреміювання.

Під час словесних перепалок в сесійній залі депутати звинуватили Сергія Пінчука ще й у тому, що громада не підготувалася до опалювального сезону. Тепер учні Любецької школи мерзнуть на уроках.

Це тоді коли витрати бюджету Любецької громади на утримання апарату становлять майже половину.

Селищний голова своєї вини не визнав і продовжив вже в ультимативній формі вимагати голосування за питання без змін. Депутати навідріз відмовились. Сергій Пінчук рознервувався і оголосив сесію закритою.

Перевірити, який же температурний режим у навчальному закладі вирішили депутати Чернігівської обласної ради, які з сесійної зали направились одразу до Любецької школи.

Директор школи та працівники апарату селищної ради не стали брехати, що будівля не опалюється повністю.
Те, що в навчальному закладі є окремі холодні аудиторії підтверджують і самі школярі. Температура в них не вище 6 градусів.
Високий Вал

Від редакції "Сіверщини".

Що діти мерзнуть - хай подякують батькам, які проголосували, купившись на цукор дармовий. Нагадаємо, що супернику пана Пінчука невідомі в ході передвиборної боротьби спалили машину. Він був кандидатом від Народного Руху. Зловмисники не встановлені досі...



Теги:ОТГ, Любеч, Народний Рух, регіонали


Читайте також



Коментарі (0)
avatar