реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Народний депутат Микитась напав на голову Любецької ОТГ

Державне бюро розслідувань розслідує хуліганські дії народного депутата України під час сесії селищної ради у Чернігівській області. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ДБР.

"Слідчими теруправління ДБР, розташованого у місті Києві, розпочато досудове розслідування кримінального провадження за фактом вчинення хуліганських дій народним депутатом України. За попередньою інформацією, народний обранець увірвався до приміщення селищної ради в селі Любеч Ріпкинського району Чернігівської області під час сесії та спричинив голові ради тілесні ушкодження", - повідомили у бюро.

Кримінальне провадження відкрито за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Процесуальне керівництво здійснюється Генеральною прокуратурою України.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, зокрема огляд місця події для належної фіксації вчиненого правопорушення.УНН

Нагадаємо, що Народний Рух пропонував на голову в Любечі Олександра Циро. Йому перед виборами дуже відомі (офіційно - невідомі) спалили машину навіть на його очах. Отак ненавидів свого конкурента переможець!. Люди проголосували за Пінчука - солодкий був цукор, га? Їжте тепер повним ротом!



Теги:Любеч, Народний Рух, Микитась


Читайте також



Коментарі (0)
avatar