реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Директорка дитячого садка «хімічила» із зарплатами

В одному з дошкільних навчальних закладів м. Чернігова упродовж 4 років незаконно нараховували заробітну плату виховательці, яка виїхала за кордон.

Факт, про який йдеться, фахівці Держфінінспекції в Чернігівській області встановили при позаплановій ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності управління освіти Чернігівської міської ради. З’ясувалося, що виховательці одного з дитячих садків упродовж 2008 — 2011років нараховували зарплату за фактично невідпрацьований час, коли вона перебувала за межами України. Це призвело до незаконних видатків з оплати праці на суму понад 74 тис. грн.

Держфінінспекція направила управлінню освіти вимоги щодо відшкодування збитків, а матеріали ревізії передала слідчому управлінню УМВС України в Чернігівській області.

Вироком Новозаводського районного суду м. Чернігова від 07.06.2013 директор дошкільного навчального закладу визнана винною. Їй призначено покарання у вигляді штрафу на користь держави в сумі 2125 грн. Крім того, суд позбавив її права 2 роки обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій. Згідно з наказом начальника управління освіти Чернігівської міськради директор садка з 5 липня 2013 року звільнена з посади.

Прес-служба Держфінінспекції в Чернігівській області



Теги:Дитсадок, ДФІ, Чернігів, крадіжки грошей


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
если в садиках такое творится то, что говорить о госучреждениях и чиновниках, страна полностью коррумпирована, а ведь можно перенять положительный опыт у коммунистического Китая и покончить с этим беспределом!
avatar