реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Директор чернігівської школи зізналася в розкраданні батьківських грошей?

Чого тільки не побачиш на виборах! Вони, як овчина навиворіт - то утеплить, то залоскоче...

От є така партія - ні, не про ту ви подумали, хоча й недалеко яблуко від яблуні впало - я про "Наш край", яку ще звуть "Нам криш". Солідна така партія, із солідними регіоналівськими кольорами і кадрами. На чолі йдуть в області правєрєнниє таварісчі ще з часів камсамолу і КГБ Соколов і Мельничук. І бере до себе традиційно вчителів, себто директорів - нащо їм рядові вчителі?!

Але одна з них, бідося, проговорилася. І де - у своїй передвиборній рекламі. Читайте і насолоджуйтеся - Людмила Тарасюк, директор чернігівського 32 ліцею каже про нецільове використання батьківських коштів. Збирає їх, нагадаю, школа чи ліцей... Як один школяр казав батькам: "Не здавайте грошей у школу!". Ті питають:" Чому!" - "Бо директор уже купив нову машину!"... А може це вона на начальника міської освіти Купріяненка вказує?

Мабуть, таки дійсно про соратника Соколова, адже за дитсадки вона не відповідає, на відміну від Купріяненка і каже про "нестачу місць у дитсадках". ну, не могла ж вона прямо про хабарі розказати...

Низьке національно- патріотичне виховання у рідній школі її теж хвилює. Ой ти ж моя рибонько, хто ж тобі заважає його зробити високим?!

Да-а, ніколи Штірліц, себто Соколов, не був таким близьким до провалу...

Охрім СВИТКА



Теги:передвиборча реклама, Олександр Соколов, Наш край, КГБ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar