реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Діаманти для ...Авакова

Глава МВС Арсен Аваков задекларував ділянку землі в Харківській області в селі Коробочкине загальною площею 1 200 кв.м.

З членів сім'ї Аваков вказав у декларації дружину - Інну. У спільній власності у подружжя знаходиться величезна квартира в Харкові площею 657,90 кв.м (це 12-кімнатна квартира, яка займає весь поверх житлового будинку). На ім'я Авакова також записані квартири в Чугуєві і в Харкові, пише znaj.ua.

Аваков не забув вказати в декларації три пари годинників елітних марок Jaeger LeCoultre, Rolex і Vacheron Constantin, картину пейзажиста Сергія Васильківського 19 століття "Вечір на Дінці".

Також в декларації Арсен Борисович вказав колекцію мідних, бронзових, срібних і золотих монет 16-21 століть з території сучасної України, а також територій Російської, Австро-Угорської, Римської імперій 2 ст. до н.е. - 20 ст. н.е. в кількості 2652 монети, колекцію золотих монет країн Європи і Америки 18 - 21 ст. - 24 монети і колекцію картин, гравюр, естампів та літографій українських і відомих художників XIX - XXI ст. - 78 картин. Крім того, Аваков вніс до декларації літографію Пабло Пікассо, колекцію з 11 картин художника Вачагана Норазяна, гравюру Карла Плюкенбаума, раритетні ікони, антикварний камінний годинник.

В цілому в декларації міністра налічується більше ста картин. Окремим пунктом в документі йдуть колекції марок: колекція українських поштових марок з моменту проголошення незалежності; колекція марок різних країн 1960 - 2000 р.р. з космічної і художньої тематики, а також ювілейних марок і блоків СРСР.

Ще вказана колекція вин виробництва Франції, Італії, Німеччини, Австрії, України, Іспанії, США, Чилі в кількості 760 пляшок і ряд колекційних вин Chateau Mouton-Rothschild різних років.

У спільній власності Аваков зазначив меблі, антикварні дзеркала, світильники, колекцію бронзових, чавунних, срібних і кам'яних статуеток 19 - 20 ст., колекцію срібних і золотих монет, наданих Національним банком України, бібліотеку книг, друкованих видань, журналів 18 - 21 ст. ст. близько 8000 примірників.

Окремим пунктом зазначено колекцію холодної зброї 19 - 20 століть - 7 одиниць. Крім цього, вказані чотири шуби дружини, сумки і коштовності. Також вказані коштовності подружжя, зокрема чорний діамант 4.85 BLK DEA, прикраси ТМ Cartier, Graff і інше.



Теги:електронне декларування, Арсен Аваков, Васильківський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar