реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Десять років корюківському храму Київського патріархату

Сонячним ранком 12 червня 2016 року прихожани Корюківської Свято-Вознесенської церкви та гості з навколишніх сел району за українським звичаєм зустрічали Владику Євстратія та священиків з Козельця, Куликівки, Мени, Чернігова, які завітали до Корюківки з нагоди десятиріччя відкриття у Корюківці Української православної церкви Київського патріархату.

Цього дня за участі Архієпіскопа Чернігівського і Ніжинського Владики Євстратія, священослужителів відбулося освячення престолу. Миряни, які допомагали в розбудові церкви, з рук Владики Євстратія отримали похвальні грамоти, а потім всі хресним ходом вулицями міста рушили до пам'ятника воїнам АТО-борцям за назалежність України, де помолилися за мир і злагоду в Україні та разом на закінчення заспівали гімн України.

Присутні миряни дякували Владику Євстратія та священиків за спільну молитвуі запрошували на гостини... Про це розповідає сайт Корюківка- наше місто

ПРО ПЕРЕБУВАННЯ ВЛАДИКИ ЄВСТРАТІЯ У КОРЮКІВЦІ ДИВІТЬСЯ НА ТЕЛЕКАНАЛІ ОБЛАСНОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ «СІВЕР-ЦЕНТР» У НЕДІЛЮ 19 ЧЕРВНЯ О 8 ГОД. 20 ХВ.



Теги:Корюківка, Київський патріархат, Євстратій, Чернігівська єпархія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar