реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Дещо про звільнення Демченка

Чомусь згадав Семочка. Співробітника спецслужб високої ланки, якого було миттєво відсторонено від службових обов'язків через звинувачення у родинних зв'язках з росіянами. Як виявилося потім, фейкових.

Справжній російський шпигун був призначений Зеленським попри люстрацію, на закритому голосуванні у вищі ешалони спецслужб.

Ви пам'ятаєте щоби за минулої влади було хоча би щось закрите? Ну там балкон Ради чи туалету? Та активізди прогулювались по різних комітетах та засіданнях як у себе вдома, навіть шльопки не перевзуваючи. Висіли над душою по кожному призначенню: від прибиральниці громадського туалету в Раді до начпрода адміністрації президента.

Так от сидів до останнього посібник окупанта і після початку агресії, аж поки спочатку Спартц не заговорила, а потім вже і більш впливові американські мужі натиснули на президента і той таки, увага! Ні. Не поручив своєму чи своїм в доску прокурорам зайнятися цим чортом, а просто звільнив.

Буквально вчора офіс Зеленського запостив фоточку зустрічі з представниками Держдепу, а вже сьогодні вся стрічка у звільненні Демченка.

Пам'ятаєте, як шкільний учитель кожного разу закатував очі і праг буквально об глову тесати підручник, коли черговий туговатий школяр не міг скласти прості числа? От саме той муд вчителя помножений на 10 я відчуваю по відношенню до тих, хто досі каже, що Спартц працює на Кремль.

Олександр ПУГАЧ



Теги:команда ЗЕ, офіс Зеленського, агенти Москви, Єрмак, олександр Пугач, Спартц


Читайте також



Коментарі (0)
avatar