реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Депутати вже двох обласних рад вимагають імпічменту для Януковича

«Такий крок свідчить про те, що нова влада позбавляє Україну незалежності, суверенності та самостійності і стає на службу кадебістської, по своїй суті, влади Кремля», – зазначають депутати Львівської обласної ради про харківську угоду Януковича з російським президентом. . Відтак вони вимагають розпочати процедуру імпічменту Президента України Януковича «за вчинення державної зради у відповідності зі статтею Конституції України».

Раніше схоже рішення прийняли депутати Тернопільської обласної ради. При цьому депутати від "Нашої України" та Української народної партії, які перебувають при владі, не голосували.

Голова Львівської обласної адміністрації, регіонал Василь Горбаль несподівано покинув сесійний зал обласної ради, чим зумовив невдоволення серед депутатів. Роман Ілик поцікавився з трибуни: «А де є зараз голова Львівської ОДА? Чому він покинув зал? Яка його позиція, ми його не почули?».

Василь Горбаль заявив журналістам, що його особиста позиція у питанні Чорноморського флоту така ж, як і в Президента, а політичну дискусію в сесійному залі він назвав «нормальним явищем».

Депутати місцевих органів влади останнім часом ухвалили десятки звернень до керівників держави, але жодне з них не було ефективним. За оцінками експертів, єдиним дієвим засобом впливу може бути масовий спротив людей.

Тому депутати Верховної Ради, які були присутні на сесії Львівської обласної ради, закликали мешканців Львівщини до масових акцій протесту. Наразі люди залишаються інертними.




Теги:Янукович, імпічмент, УНПЮ державна зрада, львів, Наша Україна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar