реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Депутати, що голосують за забудову Кордівки

Відомий політичний діяч Ігор Андрійченко опублікував прізвища депутатів ЧЧернігівської міської ради, які фактично виступили за знищення лісопарку Кордівка.

"Чернігів має знати своїх героїв!, - написав Ігор Андрійченко на совїй сторінці в Фейсбук. - Сьогодні була можливість не продовжити договір оренди для "Єврокон Полісся", повернути 7 га землі у землі запасу та зняти соціальну напругу щодо знищення дерев.
Цього не сталось, бо спершу не вистачило одного голосу, а потім шести. Одні не прийшли на сесію, а інші пішли до її закінчення. Соромно, якщо це не були дійсно поважні причини!"

Отже, депутати, що підтримали забудову зеленої зони Кордівки:

Партія регіонів (будуть Оп. блок або Наш край) - Соколов Олександр, Сергій Вакуленко (фірма перевізників), Купріяненко Володимир (начальник управління освіти),
Скоробагатько Людмила (подруга Соколова, скандальна своєю прихильністю до сепаратистів), Aртем Стах (начальник дільниці по благоустрою - чим більше рубають, тим більше йому платять), Шкінь Олександр (керівник "Чернігівводоканалу"), Касаткіна Тамара (директорка 2-ї школи, яка завжди підтримує починання влади), Купцов Валерій,
Носко Микола (ректор педуніверситету);

Позафракційна - Лозбень Надія,

"Громадянська солідарність" - Валентина Трахтенберг (УКРОП), прислужниця "Вєни" і колишнього "генерала тушок" Ігоря Рибакова, Сехін Віктор (представник "Вєни");

Компартія - Клановець Іван.

Ці тринадцять людей прямо, а інші, що покинули зал, опосередковано схвалили майбутні можливі протистояння довкола Кордівки.



Теги:Ігор Андрійченко, Чернігівська міська рада, Кордівка


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Підклали свиню: собі (вибори на носі, а ні хто не захоче щоб його двір раптом забудували чи все спиляли), майбутнім депутатам міськради і новому голові міста, городянам і навіть справжньому ХУзяїну "забудовника" (який не отримає бажаного і якого розвели і розводять на гроші)
avatar
2
Туди треба зарахувати всіх відсутніх на цій сесії депутатів.
avatar
3
Є інформація що депутати збирають підписи для проведення позачергової сесії по питанню Кордівки.
avatar