реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Депутат Романова:" Начінаєм праект прамоціі украінскіх дастапрімєчатєльнасьтєй"

Народний депутат від "Самопомочі", колишній заступник чернігівського міського голови Соколова Анна Романова поширила проект реклами Качанівки.

"Чесно кажучи, коли я побачила цей статус про “начінаєм новий праект прамоции украінскіх дастапрімєчятєльностєй”, то подумала, що це стьоб. Знаєте, як коли чуваки фотографуються в типових жіночих позах з дакфейсами, - пишуть у соцмережах вражені читачі.

- Виявилося ні, виявилося, що дехто вважає, що неприродно вигнута тьолочка в буклях і з очевидним вивихом шиї, яка займає більшу частину кадру з “дастапрімєчятєлнастью” - це промо України. А я думала це максимум рівень фотосесії для “Однокласників”.

“Прома Украіни пачіму-та на рускам язикє” коментувати взагалі не хочеться. Українські депутати - такі депутати".

А рівень пані депутатки виразно проявляється ще й у тому, що відомого українського художника Василя Штернберга вона зве художником ...німецьким. Певно, тому що прізвище - німецьке. Тоді і пані Романову треба причисляти до роду Кобил- Романових, які правили Московією, хоча справжнє її прізвище - Герасименко...



Теги:українська мова, Самопоміч, Качанівка, Анна Романова


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Депутатка, Господи прости... І скільки ж їх таких потрапили за партійними списками і до ВР, і до місцевих рад... Горе державі, у якій виборчі закони пропускають до влади таких і подібних.
avatar
2
“Прома Украіни пачіму-та на рускам язикє”. Та й ім'я Анна, а не Ганна.
avatar
3
В Латвії на початку 2000-років, кандидатів до Сейму ( так наз. їхня верховна рада) заставляли писати диктант, на латвійський мові і після такого тесту, уразі "незадовільно" не регістровали кандидатом. А у нас, сьогодні прочитав, список високопосадовців (10 чол) з фальшивими дипломами. А про проФФесора я уже мовчу.
avatar