реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

День солідарності в державі - терористці

3 вересня в Росії – державі, яка сама за історією свого існування є державою – терористом, відзначається День солідарності в боротьбі з терроризмом. Дата пов'язана з трагічними подіями в Беслані. Ця сама нова пам'ятна дата Росії, встановлена федеральним законом «Про дні військової слави Росії» від 6 липня 2005 року.

Чергова бездарність окупантів-москалів в проведенні елементарної операції обернулася трагедією для мирних жителів Беслана і «днем військової слави Росії!». Вона пов'язана з трагічними подіями в окупованому російськими військами Беслані (Північна Осетія, 01 – 03 вересня 2004 року), коли чеченські патріоти – бойовики захопили одну з міських шкіл. Відмовившись виконати вимоги моджахедів, в результаті бездарної атаки російських вояк в школі № 1 загинули більше трьохсот чоловік, серед них понад 150 дітей.

Сьогодні, згадуючи жертви Беслана, ми єдині у своєму намірі всіма силами протистояти тероризму, як національному, так і міжнародному, не допустити розростання цього злочинного безумства заявляють москалі.
Не вір москві, бо знову брешуть!

Обов'язкова умова тероризму – резонанс терористичної акції в суспільстві. Суспільний резонанс на терористичний акт необхідний терористам для зміни суспільних настроїв.

Теракти впливають на масову психологію. Терористичні організації демонструють свою силу і готовність йти до кінця, жертвуючи як власними життями, так і життями жертв.

Терорист гучно заявляє, що в цьому суспільстві, в цьому світі є сила, яка ні за яких обставин не прийме існуючий порядок речей і буде боротися з ним до перемоги, або до свого кінця. Але, з іншого боку, в даний час в усьому світі активізується антитерористичний рух, підвищується рівень знань, щоб рішуче протистояти терору всіх мастей і не допустити ні другого Беслана, ні другого 11 вересня чи окупації Криму та сходу Донбасу.

Пильність, відповідальність кожного з нас складають арсенал антитерористичної коаліції. Ми повинні пам'ятати, що будь – яка людина, незалежно від займаного положення, може раптом виявитися причетним до трагедії. Важливо пам'ятати, що з тероризмом слід не тільки і не стільки боротися, скільки попереджати його виникнення. Не заради гарних слів ми говоримо про необхідність поваги культурних і конфесійних особливостей, права на збереження власної ідентичності для всіх народів. Тільки толерантність, взаємоповага дозволять попередити розростання соціальної бази тероризму, позбавлять злочинців надії на підтримку в суспільстві. Це найкраща профілактика екстремістських настроїв.

А військова потуга позбавить терористів-москалів бажання лізти на чужі території і вони почнуть чубитися між собою та самі ж остаточно знищать імперію зла!

Євген ЛУПАКОВ



Теги:тероризм, розпад Росії, беслан, Євген Лупаков


Читайте також



Коментарі (0)
avatar