реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

День Перемоги у Ніжині

9 травня День Перемоги у Ніжині відзначили урочистою ходою, яку очолив виконувач обов’язків міського голови Олег Кірсанов. В урочистій ході з нагоди дня Великої Перемоги взяли участь ветерани війни, заступники міського голови, начальники відомств виконавчого комітету, депутати Ніжинської міської ради, керівники комунальних підприємств, представники громадськості та всі небайдужі мешканці м. Ніжина. Урочиста хода пройшла центральною вулицею й завершилася біля Меморіалу Слави.

Там відбувся мітинг - реквієм «Ніхто не забутий, ніщо не забуто». Здавалося, що потік людей, які прийшли вклонитися Меморіалу Слави – нескінченний. І це не дивно, бо Ніжин й вся область у дні війни понесли багатотисячні втрати. Війна торкнулася кожної родини. Тому люди мають пам’ятати тих, хто ціною свого життя зберіг мир на землі.

Після мітингу реквієму представники Ніжинської міської влади, ветерани війни та громадськість м. Ніжина здійснили покладання квітів до Меморіального комплексу вічний вогонь.

Після урочистих заходів, приурочених до Дня Великої Перемоги, ветеранів війни запросили до територіального центру «Милосердя» за святковий стіл. В тому закладі ветеранів війни пригостили бойовими 100 грамами та святковим обідом.

Напередодні свята 8 травня в Ніжинському міському будинку культури відбувся святковий концерт до Дня Перемоги, на якому ветеранів війни поздоровляли творчі колективи Ніжинщини

Максим БАГРІНЦЕВ, депутат Ніжинської міської ради




Теги:Ніжин, День Перемоги


Читайте також



Коментарі (0)
avatar