реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Демонтовано 10 автозаправних станцій

За шість місяців на Чернігівщині перевірено 128 об’єктів, що займаються обігом пального. У 25 виявлено порушення законодавства, з незаконного обігу вилучено 310 тонн паливно – мастильних матеріалів, майже на 39 тонн палива накладено арешт, відкрито 1 кримінальних проваджень.

Ці дані повідомив на засіданні робочої групи з ліквідації нелегального обігу та торгівлі нафтопродуктами у Чернігівській обласній державній адміністрації перший заступник начальника оперативного управління Державної податкової служби в області Віталій Височенко.

А 10 автозаправних станцій просто демонтовані, в тому числі і добровільно самими власниками. Натомість видано 20 ліцензій на діяльність у цій галузі.

Як повідомив на засіданні робочої групи її голова – заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван, постійно опрацьовуються відомості Нафтогазової асоціації України, розміщені на «Інтерактивній карті нелегальних АЗС». Спільно з «Асоціацією скрапленого газу» проводиться робота з протидії нелегального обігу пального. Також здійснюється щотижневий моніторинг можливих місць незаконної торгівлі пальним.

Робоча група звернулася публічно до мешканців області із закликом повідомляти про порушення у сфері обігу пального."Голос України"



Теги:нелегальний обіг пального, АЗС, Андрій Подорван, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar