реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

"Демальянс" переміг у суді Стаха

23 квітня Деснянський районний суд скасував рішення Чернігівської міської ради про виділення 5 соток землі КП «Дільниця з контролю за благоустроєм» для будівництва автозаправки за адресою вул. Шевченко 160б.

Вже майже рік жителі мікрорайону Бобровиці намагаються протистояти будівництву АЗС під своїми вікнами з ініціативою будівництва якої виступило підприємство «Кристал» на чолі з депутатом Чернігівської міської ради Наталією Осіковською. Суди першої інстанції відмінили рішення Чернігівської міської ради про надання в оренду ПП «Кристал» ділянки для будівництва АЗС та зобов’язали підприємство повернути ділянку територіальній громаді. Але вже Київський апеляційний суд відмінив рішення першої інстанції (http://reyestr.court.gov.ua/Review/30782236) про повернення земельної ділянки по Шевченко 160-б.

Основна причина - Чернігівська міська рада (орендодавець) «не висловив ніяких заперечень щодо поновлення договору оренди земельної ділянки на той самий строк і на тих самих умовах». Тобто аж 16 вересня 2012 року закінчився договір оренди ПП «Кристал» по Шевченко 160б, але міська рада так і не висловила бажання повернути ділянку в землі запасу і захистити інтереси чернігівців по Шевченка 160б.

Підприємство Артема Стаха в червні 2012 року отримало в користування 0,0522 га під будівництво АЗС біля попередньо отриманої ділянки ПП «Кристал». Проте за юридичної допомоги "Демократичного Альянсу" жителі мікрорайону Бобровиці в суді відмінили рішення міськради про виділення ділянки під АЗС для комунального підприємства.

«Ми вважаємо кричущим випадком факт того, що жителі Чернігова мають в судах відстоювати своє право на чисте повітря, забираючи землю у комунального підприємства територіальної громади міста» - повідомив Голова Чернігівського "ДемАльянсу" Андрійченко Ігор.

Прес-служба
Чернігівської обласної організації
Політичної партії «Демократичний Альянс»



Теги:Демальянс, Артем Стах, мікрорайон Бобровиця, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar