реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

"Демальянс": міська влада бреше!

Всі ви пам’ятаєте, що нещодавно міська рада на прохання перевізників таємно підвищила вартість проїзду в маршрутках до 3,5 грн. «ДемАльянс» провів аналіз пасажиропотоку, на підставі якого зробив розрахунок вартості. Вартість проїзду без завищення перевізниками складає 2,5 грн. Також нагадуємо, що курс валюти впав в порівнянні з тими розрахунками, які робилися в лютому місяці.

Після апеляційного розгляду міська рада вважає, що перевізники мають право застосовувати тариф 3,5 грн і вже протягом тижня застосовують цей тариф. Відповідно до наданого "ДемАльянсу" документу Деснянським районним судом перевізники будуть мати право возити по 3,5 грн тільки після рішення апеляційного суду, дата якого ще не призначена. А до цього часу повинні працювати за старим тарифом – 2,5 грн.

«Вкотре ми бачимо, що міська влада відстоює інтереси перевізників, а не захищає права мешканців міста. «ДемАльянс» на руках має ухвалу суду, в якій стоїть відмітка, що на сьогодні діє тариф в 2,5 грн. Незважаючи на це, міська влада продовжує брехати та порушувати законодавство», – зауважила голова Чернігівської міської організації партії "ДемАльянс" Романова Тетяна.

Перший заступник мера Миргородський М.М. дав публічний коментар телеканалу «Дитинець»: «Вони зверталися до судді, щоб вона прокоментувала, розтлумачила, як їм діяти в цій ситуації. І вона сказала, що та ухвала, яку вона винесла, повинна діяти негайно. Тобто перевізники повинні перейти на той тариф, який був затверджений на останньому виконкомі». З коментаря Миргородського зрозуміло, що перевізники консультувалися з суддею та вже до влади донесли начебто її думку. Тут виникає питання, хто в нас влада: перевізники чи міськрада? Взагалі-то міськрада повинна була звернутися за офіційним роз’ясненням до суду і донести його до перевізників, а виходить, що при підвищенні тарифів міськрада користується чутками.

В зв’язку з цим «ДемАльянс» відреагував на порушення міськради й перевізників та подав заяву про вчинене кримінальне правопорушення до прокуратури та УМВС області.

Прес-служба Чернігівської організації партії "ДемАльянс"



Теги:тарифи на перевезення, Демальянс, Микола Миргородський, Деснянський суд, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar