реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Дебати на стадіоні: дворняжка і бульдог

Дебати на стадіоні – це таки собачі бої, де ми бачили гавкітливу дворняжку, сцикувату, вибачте на слові, і бульдога, що рвав… Але дебати на стадіоні це, як на мене, ще одна форма зневаги від Коломойського до оцього українського плебсу – не здивуюсь, якщо виявиться, що він у цей час десь сидів зверху і спостерігав за виставою… Тобто серйозні речі на стадіонах не обговорюються – це місце для футболу і концертів, не більше.

Як на мене, Порошенко все ж виграв, хоча конкретики від нього хотілося більшої. Але ж хіба, накидавши купу питань від своїх сценаристів, він чекав на них відповідей? До речі, звернули увагу – своє прізвище він вимовляє в російській транскрипції: ЗЄлЄнській?! І на листочках (стадіон кричав: «Без бумажки!» - ну, не вивчило воно ще роль, що ви хочете!) було написано: «Мои вопросы». Щоб не переплутати… Ну, і «повстанці» в динири – це верх обмовки по Фройду… Виявляється, наші воїни воювали не з російськими найманцями та зрадниками України, а з – повстанцями… Оце утнуло!

Комедія зі вставанням на коліна взагалі бридка, бо артисту що на коліна стать, що виматюкаться – всьо ета ігра… Але Порошенко знайшов для себе вихід і став на коліна перед конкретною вдовою Тетяною Ричковою та ветеранами, а Зєлєнскій став взагалі… До речі, за спиню в нього був адвокат Коломойського – показово…

Так, Зєлєнскій поводився по – пацанячи і його прихильникам це подобається. Але на вибори йдуть не тільки пацани, а відповідальні громадяни. Тому – розраховуємо на перемогу, бо при всіх своїх недоліках у Порошенка курс на Україну і на Європу.

...А на дебати в студію Суспільного (передбачені законом, до речі) Зєлєнскій не з'явився. Я ж і кажу по-пацанячому на нього - Сци...н.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, другий тур, дебати, Олімпійський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar