реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Де взяти кредит при негативній кредитній історії?

Якщо банк  несподівано відмовляє у видачі кредиту, найімовірніше проблема криється в поганій кредитній історії. Її можуть запросити банки, МФО, КПК, страхові компанії, потенційні роботодавці та інші організації, для чого достатньо зробити офіційний запит. Незважаючи на це, взяти позику можна навіть за поганої кредитної історії. Звернутися в мікрофінансову організацію та оформити кредит цілодобово, в онлайн режимі.

На що слід звернути увагу?

Гроші за поганої кредитної історії видають в основному МФО. За великого рівня ризиків умови кредитування значно погіршуються:

  • невелика максимальна сума позики;
  • короткий термін, який видається кредит;
  • висока відсоткова ставка;
  • велика комісія за порушення термінів виплати.

Є й кілька суттєвих переваг:

  • в більшості випадків оформлення здійснюється через інтернет, у відвідуванні офісу та збиранні великої кількості документів немає необхідності;
  • високий відсоток схвалення поданих заявок за поганої кредитної історії, поточних непогашених позик;
  • для постійних клієнтів гроші видаються на вигідніших умовах;
  • на розгляд заявок йде лише кілька годин.

Де взяти кредит при негативній кредитній історії

Процес оформлення позики з поганою кредитною історією є досить простим. Весь процес поділяється на кілька етапів:

  1. Вибір МФО та відвідування сайту. Знайти кредитора в інтернеті досить просто, слід ввести у пошуковому рядку відповідний запит. Існує багато сервісів, які формують рейтинги, списки МФО із фільтрами.
  2. На офіційному сайті компанії, яка видає позику, має бути форма зворотного зв'язку. У більшості випадків є поля для введення необхідної суми, калькулятор суми переплат та інші функції, що дозволяють без допомоги менеджера визначити всі особливості кредитування.
  3. При зверненні доведеться надіслати реквізити для перевірки, вказати контактні дані.
  4. На розгляд відправленої заявки відводиться від кількох годин до кількох днів. Після перевірки даних менеджер компанії зв'яжеться з метою уточнення інформації.

Переказ позики може здійснюватися у різний спосіб. Найчастіше гроші видають в офісі, при відвідуванні якого достатньо пред'явити паспорт. Перевірені клієнти можуть отримувати переказ на банківську картку.
Не варто розраховувати на те, що МФО не зможе повернути свої гроші з відсотками у разі, коли позичальник не виконує своїх зобов'язань. Усі спірні питання вирішуються через суд, як і за видачі кредиту банком.




Теги:кредит, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar