реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Де коментарі УМВС і УСБУ?

В центрі Чернігова начебто сталася надзвичайна подія: знешкоджено вибуховий пристрій. Щось помітили міліціонери, викликали всіх, кого треба, щось поманіпулювали, щось пикнуло... І -- тишина.

Якщо для Чернігова вибухівка в трикутнику обласна державна адміністрація -- міська рада -- філіал Національного банку є подією надзвичайною, то де коментарі і заяви офіційних представників управлінь міліції і СБУ? Досі, крім заяви "на ходу" начальника служби зв'язків з громадськістю УМВС Сергія Бриля (відзначимо його професійність!), нема жодного офіційного повідомлення. Щоправда, і на сайті УМВС оперативно з'явилася міліцейська інформація, на жаль, без підпису. Сергій Бриль запевнив, що вона узгоджена з керівництвом управління. Але де заяви самих начальників управлінь МВС Олександра Михайлика, СБУ Валерія Кріпака, обласного прокурора Сергія Мірошниченка? Чи подія таки не надзвичайна?

Я розумію -- вихідні, свята... Але ж начебто відповідним службам "покой только снітся"... Зрештою, всім чинам міліцейським, прокурорським та СБУ приплачуємо ми, платники податків, за так звану інтенсивність роботи. Чи, може, нічого й не було дійсно серйозного? Спецслужби ж у нас серйозні і на все попадя реагувати не будуть...

Василь ЧЕПУРНИЙ

Фото з сайту "Події і коментарі"



Теги:вибухівка у Чернігові, мвс, СБУ, вибори - 2012


Читайте також



Коментарі (0)
avatar