реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

ДАІ на Чернігівщині не пускає "свободівців"

12 квітня на виїзді з Прилуцького району Чернігівської області старший інспектор Прилуцького управління ДАІ капітан Кізім А.М. особисто контролює автошлях, аби не пропускати жодного пасажирського автобуса в Харків, де відбудеться акція “Вставай, Україно!”.

Цей офіцер є відповідальним у місцевому управлінні державтоінспекції за роботу з перевізниками. Саме він напередодні займався залякуванням водіїв, погрожуючи їм позбавленням ліцензій на перевезення та водійських прав.

Так, із самого ранку капітан Кізім зупинив автобус, на якому до Харкова їхали активісти з Чернігова. Даішник заявив водію, що повз нього той не проїде, нехай “хоч полями” його об'їжджає.

Також Андрій Кізім зазначив: якщо водієві якось і вдасться довезти активістів до Полтави, то далі він вже точно не проїде, адже там на учасників акції протесту очікують “братки” та бійці спецпідрозділу “Беркут”. Після залякувань Кізіма перевізник був змушений повертатися до Чернігова. Активісти ж вирушили до Харкова на попутному транспорті.

Слід зазначити, що напередодні ДАІ залякувало перевізників по всій Чернігівщині. Водії пасажирського автотранспорту зазначають, що так серйозно їх залякують вперше. Коли раніше перевізників просто обдзвонювали, то тепер зібрали всіх разом і проводили “виховну бесіду”. Водіям казали, що вони назавжди залишаться без ліцензій на перевезення та прав на водіння транспортом.

Зокрема, в Прилуках цим займався старший інспектор ДАІ Андрій Миколайович Кізім.
Голова Чернігівської обласної організації ВО “Свобода” Костянтин Лубенцов зазначає, що дійсно неможливо було знайти бодай маршрутки на вісім місць, аби поїхати з побратимами до Харкова. “Усі перевізники одразу відмовляють, адже вони постали перед серйозною загрозою з боку ДАІ. Кажуть, що їм погрожували як ніколи раніше. Проте ми все одно їдемо до Харкова, аби висловити свій протест проти антидержавної, українофобської політики влади. Активісти їдуть рейсовими автобусами, електричками, автівками, щоби долучитися до мітингу. “Свободу” - не спинити! Ми все одно приїдемо, аби сказати рішуче “ні!” режиму Януковича”.

Націоналіст підкреслив: “Те, що влада зупиняє автобуси, не зупинить її неминучого краху. Узурпатори лишень показують свій страх перед українським народом. І вони правильно бояться, адже українці не терпітимуть гнобителів. Народ має силу, і, якщо влада продовжуватиме визискування, українці цю силу застосують. Адже інших методів цей режим не зрозуміє”.

Прес-служба Чернігівської обласної організації

ВО «Свобода»



Теги:Прилуки, Україно!, ДАІ, Вставай, свобода


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
А що поїздами не можна було поїхати? Ясно що зекарежим у своєму репетруарі, але ж думати іноді треба.
avatar
2
народ и таких нацистов как вы терпеть тоже не будет!!! ведь ваша АппАзиция кроме пустых обещаний ничего не делает и не будет делать, хотя Свобода может еще и вандализмом заниматься!!! возникают у меня большие сомнения по поводу препятствий вашей лже-акции, вы ведь регионалам помогаете народ вокруг пальца обводить, не будут они вам уж так активно мешать, да и к тому же вы для них скорее союзники, нежели противники!!! сами, наверное, перевозчикам звонили, а теперь из себя обиженных строят, чтобы их пожалели и подумали, а вдруг и правда они помогут от рыгов и их олигархического правления избавится?
avatar
3
Що за "брєд" від комуняки???
avatar
4
ну я, вообще-то, аполитичен, поэтому могу здраво смотреть на вещи. а вам, я так понимаю, правда не нравится?
avatar
5
Комуністи набирають пенсіонерок для поїздки в Київ 1 Травня по ціні 70 грн. за душу. А скільки платять "повстанці"?
avatar