реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Дачних злодіїв брали на "гарячому"

З наближенням холодів дачний сезон закінчується. Тож дачники в більшості своїй сільгоспроботи завершили й знову поїхали до міста. Дачні ділянки й будиночки залишилися без нагляду, чим користуються різного роду волоцюги, котрі намагаються поживитися за чужий рахунок. Але ті господарі, які заздалегідь потурбувалися про безпеку своїх дач, нині сплять спокійно, знаючи, що їхнє майно залишиться неушкодженим.

Так, 23 вересня на пульт централізованого спостереження державної служби охорони при УМВС України в Чернігівській області надійшов сигнал тривоги з одного з дачних будинків у масиві «Механізатор», що неподалік від обласного центру.

Незважаючи на те, що об’єкт знаходиться за межами Чернігова, працівники служби охорони швидко прибули на місце події. Під час огляду будинку наряд виявив зламане відкрите вікно та двох невідомих чоловіків, що знаходилися всередині будинку.

Дотримуючись заходів особистої безпеки, наряд блокував будинок, а потім і затримав правопорушників на «гарячому». Ними виявилися раніше засуджені громадяни віком 41 та 53 роки. У затриманих були вилучені чотири сумки з електроінструментом та іншим викраденим майном, яке власник дачі оцінив у 5 тисяч гривень. Проти «непроханих гостей» порушено кримінальну справу за статтею «кражідка».

Аби не потрапити в халепу, державна служба охорони радить громадянам подбати про безпеку дачних ділянок, квартир та будинків. Для замовлення охорони ви можете зателефонувати за безкоштовним номером 0800502-220, 0800-211-000, а також завітавши на офіційний сайт державної служби охорони: http://dso.gov.ua чи звернутися до УДСО при УМВС України в Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вулиця Івана Франка, 4.

Іван СПИСОВСЬКИЙ,
начальник управління Державної служби охорони при УМВС України в Чернігівській області,
полковник міліції.



Теги:злодії, дачі, УМВС в Чернігівській області, крадіжки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar