реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Генерал Катеринчук показав журналістам свою дачу

Після того, як у ЗМІ з'явилися публікації про дачу нинішнього керівника УМВС в Чернігівській області Олександра Михайлика на Дніпрі, а журналістці газети "Вісник Ч" Валентині Тимошко не вдалося відвернути від цього увагу, було підкинуто у ЗМІ інформацію про дачу генерала Іана Катеринчука, який керував міліцією до Михайлика.

Іван Катеринчук запропонував журналістам подивитися яка насправді його дача, заявивши, що йому приписують те, що йому не належить. До поїздки я запросив Олега Головатенка ("Високий Вал") та Павла Пущенка ("Події і коментарі").

За кермом був сам власник дачі - забрав він нас від штабу національного спротиву, куди і він також входить. Коли ми доїхали майже до виїзду з міста, зустрічні водії просигналили: спускає колесо. Генерал Катеринчук думав, що проколов десь по дорозі, але спеціалісти, що приїхали міняти його, сказали, що колесо пробито шилом.

На дачу ми з'їздили машиною товариша Катеринчука. По дорозі він показав оригінали документів про купівлю будинку та земельної ділянки - 34 сотки. Купив за 10 тисяч євро у кінці 2010 року. Каже, що грошима допомогла сестра, яка має в Канаді бізнес, та допомгла вихідна допомога при звільненні його з посади начальника УМВС.

"Єдине, що я поставив - це паркан", - каже Іван Катеринчук, відкриваючи хвіртку. Проте ще поставлено і дві альтанки, де влітку господар відпочиває з сім'єю та друзями. Видно, що в купі піску дитина грається, бо розкидані дитчі іграшки.

Хата стара, "шевченківська", поки що служить. На подвір'ї - викладені доріжки, пробита свердловина, висаджені молоді дерева. Генерал каже, що садівництвом любить займатися дружина . Дача стоїть над старицею Десни. Але сам дачник не є рибалкою: "Та то треба довго сидіти, а я такого не люблю". У нього є мисливська зброя, але "після народження сина Вані, якому зараз 4 роки, я став сентиментальним і вбивати тварин не можу".

Іван Катеринчук стверджує, що іншої нерухомості, крім показаної дачі та квартири, у нього нема. Щодо чуток про його претензії на посаду начальника УМВС, відповів: "Якщо Майдан довірить - я готовий. А сам нікуди не ходжу і не прошу".

Василь ЧЕПУРНИЙ












Теги:УМВС в Чернігівській області, Люстрація, дачі, Іван Катеринчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar