реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

ЦВК сама встановила обраного депутата по 210 округу

Центральна виборча комісія встановила результати позачергових виборів народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі №210 міста Прилуки Чернігівської області. “ЦВК встановила результати позачергових виборів народних депутатів України в ОВО № 210, визнавши обраним народним депутатом України Приходька Б.В.”

В одномандатному виборчому окрузі №210 окружна виборча комісія не встигла перерахувати голоси і оголосити переможця у відведений для цього виборчим законом термін – до 5 серпня. ЦВК констатувала неможливість встановлення результатів у цьому окрузі.

За даними на сайті ЦВК від 6 серпня, на окрузі №210 перемагав самовисуванець Сергій Коровченко – 21,24% голосів виборців. Його найближчий суперник, самовисуванець Борис Приходько, відставав від Коровченка на 101 голос.

Кандидат Сергій Коровченко фігурував у “плівках Глазьєва” – телефонних розмовах стосовно захоплення Криму Росією, що їх записали українські спецслужби у лютому 2014 року. Сам Коровченко поставив ці записи під сумнів і пояснив свою можливу присутність на них тим, що росіяни могли мати плани щодо нього для легітимізації псевдореферендуму. За його словами, під час анексії його не було на території півострова. Про це пише "Українська правда"

Розьіжність у голосах виникла через голосування в Козелецькоу геріартричному пансіонаті 0 старі, підневільні люди голосують як скаже начальство. Що ще раз доводить - загальне виборче право є хибним: не повинні голосувати ув'язнені, зворі у психіатричних лікарнях, мешканці геріатричних закладів, військовослужбовці в межах частини тощо.

За даними "Сіверщини", Борис Приходько є сином сумновідомого на Носівщині комуністичного діяча Віктора Приходька.



Теги:Сергій Коровченко, 210 округ, ЦВК, Прилуки, Борис Приходько


Читайте також



Коментарі (0)
avatar