реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У 210 окрузі перерахували голоси: перемагає Коровченко

Голоси на останній - 33-ій дільниці порахували о 8 ранку в окружній виборчій комісії 210 округу у Прилуках.

За результатами перерахунку комісія визнала переможцем самовисуванця Сергія Коровченка.

Про це сказав голова Чернігівського осередку комітету виборців України Володимир Андрійченко. Він є і офіційним спостерігачем перерахунку. За його словами, кандидат у народні депутати за цим округом Борис Приходько заявляє, що має нововиявлені факти голосування "мертвими душами" на одній із ДВК.

Голова 210-Ї ОВК Оксана Соколовська каже, його заяву розгляне протягом трьох днів. Нагадаємо, у неділю о 14:30 до 210-ї ОВК у Прилуках почали з’їжджатися члени ДВК з протоколами. Комісія розпочала засідання.

О 15:00 почали перераховувати голоси. Туди приїхали 4 представники ЦВК для забезпечення законності виборчого процесу. У суботу о 23:00 Шостий Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив необхідність виконання рішення суду першої інстанції щодо перерахунку голосів.

Про це UA:Чернігів сказав адвокат Бориса Приходька Микола Торбєєв. За його словами, апеляційну скаргу до суду подала голова 210-ї ОВК Оксана Соколовська.

Вона оскаржувала рішення Чернігівського окружного адміністративного суду про перерахунок голосів на 33 дільницях 210-ї ОВК.

Нагадаємо, кандидат у народні депутати по 210-у округу Борис Приходько звертався до суду, щоб оскаржити частину рішень 210-ої окружної виборчої комісії та вимагав перерахунку голосів.UA: Чернігів



Теги:дострокові вибори, Коровченко, 210 округ, Прилуки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar