реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ціна послуг російського агента

І знову в ЗМІ не вщухає тема навколо Краснова - начебто представника "Азова", якого СБУ звинуватила у роботі на Росію. Згідно з останньою інформацією Краснов звинувачує українську та кримську владу у фальсифікації кримінальних проваджень проти нього.

Навколо шпигунських історій ніколи не буває повної ясності, тому давайте звернемо увагу, а що сталося з людьми, які співпрацювали та товаришували з ним.

Звернемося до офіційних матеріалів, що оприлюднювались правоохоронцями, а саме аудіо-розмову, де ми чуємо, як громадянин Краснов – "Удот" розповідає про поїздку активістів Майдану до міста Слов’янська зі зброєю, яка відбулась 28 квітня 2014 року.


І що ж сталось потім ? Ми можемо лише здогадуватись, але учасників цього виїзду ми так більше і не почули. Сподіваємось, що ці хлопці не стали жертвами зради …
Отже, коли активісти Майдану (Правого сектору) на автобусі в той же час приїхали на «сепарський» блокпост, це мало фатальні наслідки.

Від самого «Удота» під час інтерв’ю ми чули про співпрацю з іноземними спецслужбами, то чому б не задатись питанням - з ким він міг зустрічатись під час поїздки в Білорусь? А вже ж не з ЦРУ, висновок напрошується сам собою - з російським ФСБ, представниками якого могли бути і працівники білоруського КГБ!

Потрібно згадати від кого наш північний сусід отримує допомогу та перебуває у Митному Союзі, хто в цій організації головний? То чому б їм не використати площадку сусідів для зустрічі….

Як повідомив нам «Інтерфакс-Україна», відповідаючи на питання журналістів під час прес-конференції, яка відбулась 2 березня, чому в СБУ його звинувачують в співробітництві з російськими спецслужбами, якщо він інформував про це, Краснов повідомив: "Я не говорил, что что-то рассказывал СБУ. Я говорил, что «соответствующим спецслужбам». У нас много соответствующих спецслужб». Говорячи щодо контактів зі спецслужбами РФ, Удот повідомив: «То, что такие факты были, я не буду отрицать. Они были у всех, кто занимается общественной деятельностью. Но я подписывал документ о неразглашении». Питання напрошується таке – кому?!

Але це не головне. Головне - зганьблені та втрачені життя загиблих справжніх патріотів і все із-за однієї поганої вівці.

Віктор АНДРУШКО А ось як комедії із закочуванням очей у прямому ефірі оцінює чернігівський лікар Олег Лузан (з його сторінки взято у Фейсбуці): "Я з приводу всіх оцих "отморозків" і закочених очей. Чисто як лікар, я вам скажу, що це чисто кіно. Це в кіно герой чи героїня чує якусь новину, або щось бачить - і беркиць, тут же непритомніє. І лежить красіво, рожеве і спокійне. А на ділі, якщо людина втрачає свідомість, це виглядає трішки прозаїчніше - вона блідне, як полотно, іноді синіє, може надзюрити в штани, або й по-важкому сходити, бо сфінктери попускає, покривається холодним потом і виглядає дуже неприглядно, а не як гєроїческий гєрой на смєртном одрє - там в кіно всі прекрасні. Спостерігаю цю комедію вже давно - певно, з Колі-Паровоза, якого після видалення бородавки на спині ледь живого вивозили в залі суду, де він хилив голівку на груди, як немовлятко, та пускав слинку. А потім невмирущий гевал-ректор-податківець Мельник спускав штани перед камерою та показував наліпку в паху, під якою, жах який, був слід від проколу для введення гнучкого катетера для коронарографії. Ректор мружився, страждав і гинув просто на очах, після чого втік аж в Гамерику. Корбан вмирати почав ще на першому суді в Чернігові і навіть був шпиталізований на ціленну ніч до міської карділогії, після чого розмістив у ФБ фото, як вони з друзяками відзначають звільнення. Воно і правильно - горілка розширює судини. Один момент тільки - слідові реакції мають зворотній ефект, тому пити треба постійно і не закусювати: у алкоголіків інфарктів не буває. Вперед. Тепер знову на арені черговий актор, який не тримає голівку і якого ногами вперед виносять із зали на руках. Люди, вам не бридко? Подивіться на Надю і встидайтеся. Ну, хоч щось чоловіче у вас залишилось, крім звички пісяти навстоячки?"



Теги:Азов, краснов, фсб, російсько- українська війна, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar