реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Ціна на горілку зросте

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів, член парламентського комітету з аграрної політики Павло Климець, повідомляють "Українські новини" вважає, що у разі, якщо Рада прийме в цілому законопроект №6337, що передбачає підвищення ряду акцизів, зокрема, підвищення на 16% до 39,4 гривні за літр 100% спирту, роздрібна ціна на пляшку горілки буде підвищена на 1,2-1,5 гривні.

Про це він сказав журналістам.

"На полиці підвищення буде десь на 1,2-1,5 (гривні)", - сказав він.

Також, за його прогнозами, у разі підвищення акцизу на бензин до 132 євро за 1000 літрів роздрібна ціна на нього збільшиться на 20-30 копійок за літр.

Климець зазначив, що законопроект про підвищення акцизів викликав бурхливу дискусію, однак, на його думку, після детального обговорення вдалося досягти компромісу із всіх питань.

Депутат також підкреслив, що у разі його прийняття державний бюджет одержить додатково кілька десятків мільярдів гривень.

Як повідомляло агентство, Рада на своєму засіданні в четвер розгляне в другому читанні законопроект №6337 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів (у частині оподатковування)", яким пропонується вдосконалити адміністрування податку на прибуток і ПДВ для збільшення надходжень до держбюджету.




Теги:горілка, акциз, Верховна рРда, подорожчанні горілки, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar