реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ціна гарантій безпеки

На прикладі атаки на Ізраїль, ви можете спостерігати в режимі реального часу, що таке САМООБОРОНА і так звані ГАРАНТІЇ БЕЗПЕКИ в дії (а саме такий "концепт" у нас просувається де-факто, не зважаючи на всі офіційні заяви про членство в НАТО).

Тобто, все для недопущення зовнішньої агресії начеб-то є: країна постійно готується до війни, резервістів призвали моментально, майже всі ключові політики – досвідчені ветерани ЦАХАЛ.Підписані двосторонні безпекові угоди зі США та іншими країнами, інтенсивна й глибока взаємодія розвідок партнерів, врешті-решт – ядерна зброя (неофіційно).

Є постачання найсучаснішого озброєння, спільне виробництво озброєнь, швидка політична підтримка, засудження агресора … І, відверто кажучи, ракети, які застосовує Хамас дуже й дуже поступаються російським, хоч і вони також вбивають і наносять поранення.

І от, навіть в таких умовах, кількість жертв (вбитих, поранених, захоплених в полон) тільки за добу пішов на тисячі… Наші співчуття.

Тому самооборона – це тільки вимушений формат.
Україні потрібно бути всередині потужного ОБОРОННОГО СОЮЗУ та вести стратегію превентивного НЕДОПУЩЕННЯ військової агресії, а не САМОСТІЙНОГО реагування на неї.

Валерій ЧАЛИЙ



Теги:широка війна, гарантії безпеки, Валерій Чалий, Україна - Ізраїль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar