реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Цілодобове «стояніє» біля Верховної Ради України продовжується. ФОТОрепортаж

Наметовий табір на Майдані незалежності підприємців, що протестували проти прийняття Податкового кодексу від уряду Януковича-Азарова, проіснував лише десять днів. В ночі з 2 на 3 грудня 2010 року за рішення суду воно було ліквідовано: треба ставити Новорічну ялинку.
В той же час інший наметовий табір у парку під стінами Верховної Ради України живе своїм життям вже декілька років.
Безпосередньо у парковій зоні розмістилося декілька великих наметів, їдальня і, навіть, «голуб’ятня». Все це начебто належить народним депутатам від Комуністичної ПУ О. Голубу, К. Самойлик, О. Царькову.
Тут поряд з українським парламентом систематично відбуваються зібрання для проведення служби у так званому похідному «Храмє Святага благовєрнаго князя Алєксандра Нєвського», що належить до УПЦ Московського патріархату, надається притулок і гаряче харчування безхатченкам.
Протестують мешканці цього стаціонарного наметового містечка проти всього, в т. ч. і проти деяких положень Податкового кодексу, а саме: надання усім платникам податків ідентифікаційного номеру.
«Молитвенное круглосуточное стояние против…» під стінами Верховної Ради України продовжується, бо «йолку» під Верховною Радою влада не ставить.
Інший приклад: ганебні намети біля Катеринської церкви у Чернігові досі стоять всупереч рішенню Верховного суду України.
Отже, улюбленці влади можуть ставити намети де завгодно і на будь-який термін, а справжнє народне волевиявлення силові структури вночі демонтують заради «йолки».


Пропоную невеличкий фоторепортаж з під стін Верховної Ради України, зроблений морозного 2 грудня 2010 року.

Сергій Соломаха









Коментарі (1)
avatar
1
Оскільки на Майдані власність народних депуатів не зупинила міліцію, то пропоную й тут самим людям убрати це московське неподобство, не оглядаючись на московських депуатів.
avatar