реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чуда не сталося: Клина таки вбили

Молодого націоналіста з Чернігова Миколу Бруя, що в колоні сил АТО попав у засаду біля Луганського аеропорту, таки вбили російські агресори. Сестра його впізнала.

Ось що повідомляє на своїй сторінці в мережі Фейсбук товариш вбитого воїна Віталій Назаренко: "Клина привезли в Чернігів. В морг. Тіло передали аж через брянський кордон, хоча загинув він на Луганщині. Сестра ходила опізнавати... Тіло геть понівечене, обгоріле. Впізнала по зубах.

Це Микола. Микола, якого я знав добрим і щирим хлопцем, полум'яним патріотом, нескореним націоналістом! Він пішов вслід за своїми побратимами - Антоном та Денисом - такими ж веселими, сповненими оптимізму та любові молодими хлопцями. Кожен з них загинув на своїй війні. У Миколи залишилась дружина та маленька донечка. Без батька! Така вона, сука, війна! Зла відьма, яка забирає найкращих".

Микола Бруй був членом організації "Тризуб" імені С.Бандери. Довго зберігалася надія, що він потрапив у полон, але лишився живий. Все, надія пропала. Господи, прийми душу убієнного рашистами молодого українського патріота!
Прощання з героєм відбудеться в понеділок, 4 серпня, з 11 години у Катерининській церкві Чернігова.



Теги:АТО, тризуб, Луганськ, російсько- українська війна, жертви війни


Читайте також



Коментарі (0)
avatar