реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чотири герої загинули на війні

Чернігівщина, тиха і мирна, минулого тижня провела на цвинтарі своїх чотирьох молодих чоловіків, які загинули на російсько- українській війні.

У Бобровиці прощались з військовослужбовцем Дейнегою Сергієм Валентиновичем, який загинув у результаті артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Маринівка Донецької області. Обстріл вели російські війська, ніякі не ополченці.

У Мені маса людей проводили в останню путь 22-річного молодшого сержанта Титаренка Сергія Миколайовича, який загинув внаслідок попадання снаряду в гаубичну самохідну установку. Все місто в цей було в жалобі за рішенням міської ради.

У с. Попівка Новгород-Сіверського району прощались з загиблим капітаном, командиром роти Яворівської 24-ої механізованої бригади, Бондаренком Валерієм Миколайовичем, який виявивши стійкість і мужність, загинув 14 серпня 2014 року під час мінометного обстрілу росіянами наших позицій.

У смт. Десна Козелецького району пройшла церемонія прощання та поховання старшини Грановського Андрія Олександровича, який загинув під час обстрілу системою залпового вогню «Град» біля населеного пункту Каменка Луганської області 13 серпня.



Теги:Бобровиця, мена, АТО, Десна Козелецького, російсько- українська війна, Попівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar