реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Чорні дошки" Чернігівщини - для Стенфорду і Зеленського

На презентацію безпрецедентного розслідування про ключовий інструмент масових убивств під час Голодомору 1932-1933 - Чорні Дошки - прискакав здається тільки державний телеканал "Дом". А дарма. У книзі з мапами, цифрами й тисячами імен документально доведено, що тільки в Чернигівській губернії УНР окупанти піддали терору "чорними дошками" не 20 чи 30 сіл (так думали раніше), а 1010 населених пунктів, зокрема й повітових містечок.

В значній частині цих населених пунктів комуністи ПОВНІСТЮ винищили їхніх мешканців - на весну 1933 року. І ця картина виглядає навіть жорсткішою за одномоментні теракти загонів НКВД і 6 Угорської армії в Корюківці - цю подію нащадки комуністів старанно згадують щороку. А от 1010 "Корюковок" часів Голодомору - "в общіх словах".
От би про все це розповів у своїй лекції президент Зеленський у Стенфордському університеті під час свого візиту до США! Бо запланована лекція про Бабин Яр не дасть слухачам жодної свіжої поживи - крім старих комуняцьких байок про українців в очепленнях у місцях масових страт.

Ця книжка "Чорні Дошки. Чернігівська область" може підказати Офісу Президента України хто НАСПРАВДІ стояв в очепленнях блокованих українських сіл, а ще важливіше - хто віддавав накази на ці терористичні дії, які не мають терміну давності.

Хороша була б лекція! Заодно марксистське лігвисько - Стенфорд - міг би ще раз зануритися в практику злочинів лівих активістів.

Ростислав МАРТИНЮК



Теги:Ростислав Мартинюк, комуністи, офіс президента, Голодомор, розкуркулення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar