реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чому заарештували Юлю?

Сталося! Суд арештував Юлію Тимошенко.Таку ухвалу оголосив суддя Родіон Кірєєв.Розрахунок влади простий: п'ятниця, кінець робочого тижня, люди їдуть на дачі та моря, опозиція розслаблена... Реакцію на вихідні побачимо.
Як повідомляє кореспондент "Української правди", в залі з'явився конвой, який бере під варту Тимошенко. Між присутніми та конвоєм вишикувався посилений наряд охорони міліції.

Присутні скандують "Юля, ми з тобою" та "Ганьба Кірєєву". У своїй ухвалі Кірєєв констатував, що Тимошенко систематично порушила порядок у залі.

Тимошенко попросила не надягати наручники в залі, і вийшла з залу в супроводі конвою.

Вона попрощалася з усіма присутніми словами "Щасливо, любі мої". Сумку з особистими речами вона передала Сергію Власенку.

В залі почалася сутичка. Депутати намагалися прорватися до конвойної кімнати, відбулася штовханина з "Беркутом".

Депутати просилися вийти на вулицю, однак сходи, які ведуть донизу, також перекриті "Беркутом".

Станом на 16:13 Тимошенко ще не вивезли з суду. Як сказав помічник Тимошенко Михайло Лівінський, її перевели в кімнату на першому поверсі.

Українська правда


На вулиці Хрещатик, біля Печерського райсуду Києва, стихійно почали збиратися люди.
Як передає кореспондент УНІАН, на Хрещатику проходить мітинг на підтримку заарештованої сьогодні за рішенням суду екс-прем’єр-міністра Юлії ТИМОШЕНКО.
Промовці пропонують усім людям відправляти SMS-повідомлення своїм знайомим, близьким та друзям із закликом протистояти діям влади

Коментар "Сіверщини".

Зверніть увагу: чи не вперше в Україні суд допитував діючого прем'єр- міністра! І якщо він назвав угоду з Росією по газу злочинною, то логічно посадити Юлю, щоб визнати газову угоду незаконною. Юлія Тимошенко стала жертвою україно-російських взаємин, жертвою свого хіхікання з Путіним...



Теги:Україна - Росія, арешт Тимошенко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Встидайтеся люди! Яке хихикання... Сьогодні Юля, а завтра ти підеш під мясорубку донецьких ворів. Люди вставайте не за Юлю а за свою свободу! Геть донецьких!
avatar