реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чому мовчить українська влада?

Як і в Україні, у Грузії -- вихідний. Але грузинський президент Михаїл Саакашвілі встиг оголосити загиблого президента Польщі національним героєм Грузії і встановив жалобу. Висловилися глави держав і урядів Німеччини, Туреччини, Чехії -- і тільки Україна мовчить.
Адже "сліпу" заяву Президента України Віктора Януковича -- без живої мови, з дикторським текстом на фоні відфотошопленої фотографії Януковича -- не можна вважати адекватною реакцією дружньої держави, якою є Україна щодо Польщі. Зрештою, якщо В.Янукович десь сидить у приватизованому заповіднику "Межигір"я", то є ж у нього повно голів, які мали б говорити -- та замовкла навіть балакуча Ганна Герман. А що скаже керівник президентського секретаріату Льовочкін? Мовчить глава уряду Азаров... Мовчить керівник опозиції Юлія Тимошенко?

Честь України рятують тільки Віктор Ющенко та Перший національний телеканал, які належно зреагували на страшну трагедію Польщі.

Кажуть, загибель сталася через літак ТУ-134, на якому економило польське керівництво. Наші -- не економлять. Зате люди в Польщі живуть набагато краще, ніж прості люди в Україні.

... В коментарях покійного президента Польщі називають патріотом Польщі. Кого з нинішніх керівників України можна назвати патріотом України?
Василь ЧЕПУРНИЙ.




Теги:Янукович, Ющенко, СААКАШВІЛІ, Межигіря, КАЧИНСЬКИЙ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Юля ж висловила співчуття -- на її офіційному сайті.
avatar