реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чому Микитась не ходив на роботу?

Вимагаю публічного звіту Максима Микитася перед виборцями #206округу!

Народний депутат (поки що) Максим Микитась дозволив собі зайвого! Гнути матюки на публіку, кидатись з кулаками на голову громади і псувати його особисті речі( https://www.facebook.com/uachernihiv/videos/439696156883361/ )– для таких справ великого розуму не треба. Не для цього існує мандат народного депутата України. Припускаю, що багато любеччан хотіли б почути звіт керівника громади Сергія Пінчук, якого Микитась обіцяє посадити, але ще більше виборців #206_округу хотіли би бачити звіт мажоритарника Максима Микитася.

Судячи з його «активності» в парламенті, у мене особисто виникають сумніви щодо того навіщо йому взагалі здався той депутатський мандат. Ось, наприклад, – свіжий скрін з сайту Верховної Ради України. З нього видно, що пан Микитась (член депутатської групи «Воля народу») відвідував на парламентські засідання аж 257 разів. Втім, це – всього на всього статистика реєстрації його картки, котра буває просто «гуляє» залом засідання. Значно правдивішою є інформація про те скільки разів він бував на роботі. Відповідна статистика відображена в журналі реєстрації. Просто кажучи, коли нардеп приходить на засідання у Верховну Раду, то його прибуття на роботу табелюють працівники відділу кадрів. Оце і є правдива реєстрація! Отож, за 5 років депутатської каденції Максим Микитась був присутній на парламентських засіданнях аж 41 раз (!!!) і 316 засідань він пропустив «з невідомих причин».

Мені, Сергію Андреєву, як кандидату в народні депутати України по #206_мажоритарному_виборчому округу, як і моїм прихильникам, як і більшості виборців округу, хотілося б знати що то за «невідомі причини», через які народний депутат пропускає засідання законодавчого органу.

Я не просто вимагаю публічного звіту Миксима Микитася перед громадянами, а викликаю його на публічну дискусію на будь-якому інформаційному майданчику. Мені, як фахівцю у сфері житлово-комунальних послуг і фінансів, як колишньому голові РДА, який за 9 місяців роботи вивів район із 13-го на 2-ге місце в рейтингу, цікаво куди і як витрачалися кошти, залучені нардепом на округ.

Сергій АНДРЄЄВ



Теги:206 округ, Максим Микитась, Сергій Андрєєв, дострокові вибори


Читайте також



Коментарі (0)
avatar