реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чому Ляшко захищає "Інтер" Льовочкіна?

Для того, щоб зрозуміти, чому на "Інтері" відбувся "огоньок" з кобзонами і куйоками треба чітко розуміти – добро на це дав особисто Сергій Льовочкін та Дмитро Фірташ

Перш за все ми повинні розуміти, що виступи Кобзона та інших у новорічну ніч були санкціоновані інвесторами "Інтера". Неможливо уявити, щоб генпродюсер чи будь-хто інший прийняли рішення в обхід Сергія Льовочкіна та Фірташа. Цим питанням задається сайт Еспресо

Чому Льовочкін та Фірташ вирішили загострити ситуацію? Та тому, що на носі місцеві вибори і вони не вірять, що їх хтось покарає. Вони розраховують на те, що в разі попередження Нацради вони почнуть судитися і виграють, бо за ними брехливий український суд. Якщо Нацрада злякається – то вони і так будуть на коні. Концерт Кобзона і Лорак – це не пробний шар, а реальна атака на Україну, на владу і на всіх нас. Не треба забувати, що останнім часом у Льовочкіна з'явився ворог – Віктор Медведчук, який вирішив устами Януковича довести, що саме Льовочкін розганяв мітинг студентів напередодні революції. Тепер, після кобзонів, Медведчук змушений буде мовчати, бодай якийсь час. Своїм «огоньком» Льовочкін знову довів, що він головний на проросійському фронті.

Тепер варто зупинитися на двох персонажах, які заступилися за Льовочкіна. Перший – це Ляшко. Лідер радикалів застосував класичний прийом, описаний в усіх підручниках з риторики, який називається "перенесення проблеми на інший об'єкт". Він, замість того, щоб звинуватити Льовочкіна, звинуватив Коломойського в тому, що той на "1+1" транслював концерт Газманова. Після цього залишається лише констатувати, що Ляшко не любить Коломойського і чомусь уникає критики Льовочкіна. Ну а всі, хто пише про те, що Ляшко сидить на ставці у Льовочкіна – звичайно ж не праві?

Другий політик, який вступився за Льовочкіна – Сергій Лещенко. В своєму блозі він довго пояснює, що ліцензію у "Інтера" забирати не треба, а краще розібратися з тим, як пакет "Інтера" опинився у Льовочкіна. І все було б добре, якби не два "але". Перш за все, Лещенко не задає головного питання, звідки у Льовочкіна навіть теоретично з'явилися гроші для купівлі пакету "Інтера". А, по-друге, він наївно мовчить, що схема, яку він пропонує владі (довести, що до Льовочкіна і Фірташа, першим фальсифікатором покупки Інтера був Хорошкоський), затягнеться на роки. А саме це Льовочкіну й Фірташу потрібно.

Тим більше, що вони не вірять, що ця справа взагалі в судах виникне. Сьогодні перед владою стоїть суперскладне завдання. Є правильне політичне рішення – відібрати ліцензію і розпочати реальну війну проти п'ятої колони. Що переможе - сміливість чи страх наразі не знає ніхто.



Теги:Ляшко, ІНТЕР, український інформаційний простір, Сергій Лещенко, Льовочкін ФСБ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar