реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чому Янукович боїться Чернігівщини?

"П'ять областей країни Віктор Янукович у статусі Президента не відвідував ще жодного разу" -- аналізує газета "Експрес". В числі тої п'ятріки і Чернігівська.

"Глава держави нещодавно вкотре навідався з робочими поїздками на схід країни -- на Донеччину й Дніпропетровщину. Цікаво, що ці області з моменту обрання на посаду Янукович відвідував уже увосьме і вшосте відповідно", -- пише видання.

А є області, куди ще жодного разу не ступала нога Президента Януковича. Таких у нашій країні п'ять. Симптоматично, що чотири з них -- на заході України. Це Волинь, Тернопільщина, Івано-Франківщина і Закарпаття. П'ята область, куди Віктор Федорович ще жодного разу не приїздив, -- Чернігівська.

Як пояснити той факт, що Президент країни так вперто уникає візитів у певні області? Чому в деякі області Віктор Федорович за три з половиною роки свого президентства так і не спромігся приїхати?

-- Відповідь проста: наш Президент воліє відвідувати лише ті регіони, де йому психологічно комфортно, -- вважає глава правління Центру стратегічних досліджень Павло Жовніренко. -- Він їздить лише туди, де живуть люди, які обрали його на посаду і які спокійно сприймають його приїзд. Водночас області, де до нього ставляться критично, Янукович намагається оминати. Мабуть, не хоче, щоб його вкотре публічно освистали чи, борони Боже, знову поцілили яйцем у чоло. Ймовірно, він просто боїться їхати в західні області.

Цікаво, що й Чернігівщина -- в числі бунтівних? Може тому, що тут почалася ковбасна революція?



Теги:графік Президента, Чернігівщина, візити


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
А виграє, чи програє Чернігівщина від того, що до нас не їздить Президент?
Якби їздив, то може в чомусь і допоміг би. Ті області, куди він їздить - у виграші в багатьох відношеннях.
avatar
2
На Волині був пару днів назад. Все місто Луцьк було перекрито. Міліції було більше ніж людей живе в Луцьку. Відвідав завод, і якусь лікарню....
avatar
3
Він їздить (і відповідно "одаріваєт с барского плєча"!) тільки ті області, які за нього голосували, голосують і будуть голосувати. Не того, що він найкращий вибір для держави, а за американським принципом - він негідник, але він НАШ негідник! І ось той негідник за принципом Павлова виховує подачками і "допомогами" у своїх "собак" інстинкт - голосувати тільки за пахана!
Тому... не приїздить до нас пахан, значить ми ще чогось варті! Він нас БОЇТЬСЯ!!!
avatar