реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чому Чернігів - не Європа!

Міські голови Бахмача і Мени -- зі своїми виборцями. Адже вони вийшли на євромайдани у своїх містах, хоча ті були зовсім нечисельні. Скажімо, у Мені мітингувало біля 60 осіб, але міський голова Федір Фесюн, якого можна вважати швидше лівим, ніж правим, вийшов до людей.

Його біографія, як і біографія чернігівського міського голови, також пов'язана з комсомолом та іншими компартійними органами. Але людина, що змінюється, розуміє необхідність бути з людьми.

Міський голова Чернігова Олександр Соколов практично публічно заявив: "А до кого там виходити?!". При цьому одного з організаторів євромайдану назвав шизофреніком. У Європі, навіть якщо б це прийшло товариство бабусь - любительок кактусів, то й тоді б міський голова вийшов до них і чаю б з ними попив. Бо це -- також люди. А тим паче,я кщо ці люди виходять на площі за державу...

Ось тому ми й не в Європі. Тому ми й голосуємо у Чернігові завжди по-дурному: то за одного банкіра (Ананка забули?), то за другого, харківського єврея. То за авантюриста, що 33 дні прокерував і запам'ятався штурмом міськради та першотравневою демонстрацією - а, ще злітав у Париж з красивою дівкою за казенний рахунок.

Тому й не дивно, що навіть єдину вулицю міська влада Чернігова не може зробити пішохідною - від Валу до П'ятницької церкви (історична назва - Борисоглібська). Зрештою, навіть правильно вулиці поназивати ця влада не може - як це точно довів Сергій Соломаха (скажімо, є Розсвітна, що ні в яку граматику з орфографією не влазить). Що вже казати про освітлення міста, коли гості з Мглина дивуються темноті Чернігова! А про тротуари й помовчимо. Та хіба ж начальство ходить по тротуарах - вони ж на службових машинах їздять, дбаючи про людей, до яких і виходити не треба.

Василь ЧЕПУРНИЙ





Теги:Василь Чепурний, Олександр Соколов, міська рада, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)