реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чоловік Тимошенко має в Чехії бізнес?

Політолог Володимир Цибулько вважає, що СБУ "спустить на гальма" справу проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо боргів корпорації ЄЕСУ. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.
"Всяка активність навколо Тимошенко збільшує її популярність. Швидше за все, сценарій довкола неї зміниться. Українські силовики прекрасно розуміють, що Європейського суду з прав людини їм не минути. Через це всі зусилля будуть згашені. Немає смислу розкручувати справу далі, витрачати папір та зусилля, коли зрозуміло, що у Євросуді вона буде розгромлена та потоптана", - зазначив Цибулько.

"Якби ця справа була елементом розв'язання "газової", очевидно, в цьому напрямку була б якась активність. А коли вони зрозуміли, що це в газових стосунках їм нічого не дає, почали пригальмовувати. Бо остаточно "бити горшки" з Євросоюзом ніхто не збирається. І так прекрасно знають, у який глухий кут вони зайшли. З цієї ситуації виплутатися їм буде не так легко", - зауважив експерт.

Коментуючи прохання чоловіка Тимошенко Олександра про притулок в Чехії, він зауважив, що почали добиратися до закордонних активів родини. "Задля їх збереження потрібна мобільність і можливість пересуватися будь-коли. По-друге, той плацдарм, який там завойований екс-міністром економіки Богданом Данилишиним, починає давати свій додатковий ефект. Прохання політичного притулку – це хороший додатковий піар для самої Тимошенко. Це дозволить довгий час потрапляти в новини. Не виключено, що це зроблено із такою метою за відома Юлії Володимирівни", - пояснив політолог.

В той же час міністрество внутрішніх справ Чехії повідомило, що олександр Тимошенко має в Чехії бізнес. А як же із перепілками, яких, за словами Юлії Тимошенко вирощує її чоловік і з цього живе сім"я?



Теги:політичний притулок, опозиція, Тимошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar