реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чоловічий погляд на привабливість жінок

У будь-якій жінці закладено природою прагнення подобатися чоловікам. Природне бажання бути привабливою виявляється у більшості дівчаток вже в юному віці. Однак не всім представницям слабкої статі вдається притягувати захоплені і зацікавлені погляди чоловіків.

Останнім часом різні популярні друковані та інтернет видання проводять опитування, щоб з’ясувати уявлення чоловіків про жіночу привабливість. Проаналізувавши результати досліджень можна визначити основні ознаки жіночої привабливості.

Насамперед чоловіки цінують у зовнішності жінки:

- Доглянутість, але без зайвої косметики. Чоловіків приваблюють жінки з чистим здоровими волоссям, красивими руками і нігтями. Не подобається чоловікам присутність волосся на ногах, під пахвами, обличчі, уздовж лінії бікіні, а також – прищі, целюліт та інші дефекти зовнішності, які не сприяють сексуальній привабливості слабкої статі.

- Вміння подати себе. Чоловікам надзвичайно подобається чарівність жінки, відкритий впевнений погляд, легка хода, щира і в міру кокетлива посмішка.

- Вміння зі смаком одягатися. Мова не йде про спідниці, які скоріше нагадують пояс або про «відверте» декольте. Під привабливістю мається на увазі не агресивна сексуальність в манері одягатися, що граничить з вульгарністю, а почуття міри і загадковість завдяки якій чоловік змушений з цікавістю думати про те, що приховує легке шовкове плаття
Любов +



Теги:Привабливість, чоловіки і жінки


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А ви, пане Василю - гурман!
avatar
2
А то...
avatar