реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чистота і Приходько -- речі несумісні

У Ніжині Чернігівської області 6-7 вересня громадським об’єднанням «Громадянські ініціативи» було проведено опитування виборців, з метою виявлення реальних проблем міста та електоральних вподобань. За два дні було опитано майже 2500 мешканців міста віком від 18 до 73 років, що дає змогу вважати результати дослідження об’єктивним.

Для мешканців найбільш актуальної проблемою є стан чистоти міста. На другому місці стан доріг та твердого покриття вулиць. Третє місце, за результатами опитування посідає міський голова Михайло Приходько. Зокрема більше 70 % респондентів висловили своє негативне відношення до того, що їхнім містом керує людина підсудна за отримання хабара, а 12 % - вкрай негативне відношення до цього факту.

Серед інших питань, що хвилюють ніжинців: відсутність роботи в місті, високий рівень наркоманії та пияцтва серед молоді, якість питної води та низький рівень благоустрою міста.

Щодо електоральних уподобань, то серед лідерів по мажоритарній системі беззаперечну кількість симпатій має народний депутат України Іван Куровський, а серед політичних сил в трійку лідерів входять Партія регіонів, УДАР та Батьківщина.

Прес- служба організації «Громадянські ініціативи»



Теги:Куровський, соціологія, Ніжин, Опитування, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar