реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чистий сніг породжує чисті думки....

Впродовж кількох діб міг падати сніг. І не тільки міг, а й падав щозими, вкриваючи підступи до поліських сіл товстим шаром.

Справді, такі були всі зими доби окупації наших теренів нацистами впродовж 1941-43 років.
А потім- були книжки,створення лукавих легенд та історій про совецьких партизанів. Таких собі великих месників з навколишніх лісів!

Хоча, коли оцінювати по правді, а не з позицій офіційних ідеологів Кремля, робити партизани, які десь там досить близько поза своїми селами та хуторами ховалися в лісі ? Вдарити кулеметами та артилерією та вибити німецьку залогу з населеного пункту і " повернутися в ліс непоміченими"? А німці, будучи геть тупими від народження, так і не могли знайти червоних месників!? Тобто, як у казці. Чи не так?

Може сьогоднішні адепти " гєроічєскай барьби савецків партізан" зможуть змоделювати подібну " легендарну" історію на практиці?

От що значить справжня зима 2020-2021 років після тривалої перерви! Вона навіть дозволяє і подумати свіжим розумом, коли бажання є! Просто береш лопату, спокійненько кидаєш справжній природний дар для українців і водночас міркуєш, як то воно не вельми приємно,а то й поскудненько, коли історію пишуть без посилань на природу!? Адже рано чи пізно, правда знаходить свій шлях, навіть по сніговим заметами, рухаючись впевнено завулками людських мізків. Зрозуміло, що коли є бажання!

Борис ДОМОЦЬКИЙ



Теги:радянські партизани, Борис Домоцький, радянські міфи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar