реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Чим варто запастися на зиму

Оскільки зима не обіцяє бути легкою з огляду на істеричне здихання імперського звіра, українцям слід продумати над елементарними умовами виживання. Цілком можливо - з відключенням світла.

Рекомендується зробити запас, в першу чергу, продуктів, що не швидко псуються. Це можуть бути тушонка та інші консерви, сухі супи. Також підійдуть крупи, однак потрібно розуміти, що на відміну від тих же супів, які можна просто залити окропом, приготування рисової або гречаної каші потребує часу. А з цим можуть виникнути проблеми, якщо в будинку електрична, а не газова плита.

У такому разі корисними можуть виявитися переносні газові плити та газові пальники. Очевидно, що без світла зайвим виявиться електрочайник. Але, можливо, у когось у коморі чи на антресолях завалявся звичайний чайник, що розігрівається на газовій плиті. У крайньому випадку воду закип'ятити можна і у каструлі.

У будинку також має бути запас солі та цукру. Добре, коли є мед, варення, горіхи – вони досить ситні, і їх не потрібно готувати. Щоправда, багато їх теж не з'їси, але принаймні і голодним не залишишся.

Ну, і, звичайно, варто зробити запаси сухарів та печива, як і води - хоча би технічної. Не кажучи вже про можливість перезимувати десь у селі, якщо там є дрова та піч.



Теги:широка війна, зима, блекаут


Читайте також






Коментарі (0)
avatar