реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чиї вуха стирчать за українсько-російським фондом?

"Громадська думка" (читай -- гіпермаркет "Вена") провела в Чернігові прес-конференцію, де з пафосом повідомлено про створення фонду українсько-російської співпраці. У декреті Анна Романова перебувати не може -- вибори ж на носі. Дитина зачекає. А чернігівський виборець, мовляв, спить і бачить як подружитися з Росією...

В Міністерстві юстиції України було офіційно зареєстровано фонд «Російсько-української співпраці». Мета роботи фонду – благодійна діяльність в інтересах розвитку українсько-російських відносин. Як ця подія стосується Чернігова? Філіали нового фонду відкриються лише у п’яти регіонах України і Чернігів став одним із них. А все завдяки активній діяльності Анни Романової - лідера «Громадської Думки», яка стала одним із віце-президентів нового фонду.

Фонд «Російсько-української співпраці» - міжнародна організація, в опікунську раду якої входять депутати Державної Думи Росії. У тому числі – голова комітету по економічній політиці і підприємництву Євгеній Федоров. З української сторони президентом фонду став співголова Експертної ради з питань розширення російсько-українського економічного співробітництва при комітеті Держдуми РФ з економічної політики і підприємництва Володимир Карасьов.

Тобто з російської сторони фонд очолює росіянин, і з російської сторони фонд очолює росіянин. Повна тубільна радість. Гей, провітрюйте шаровари, виносьте хліб та сало -- малороси гуляють! І не забудьте про шкварки та вареники!




Теги:Анна Романова, громадська думка, Україна - Росія, фонд співпраці


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Для тугодумов:)
Фонд возглавляет гражданин Украины - Владимир Карасёв)
В учредителях фонда исключительно граждане Украины - информация есть на сайте Министерства Юстиции Украины.
Евгений Федоров не возглавляет фонд - он в Попечительском совете фонда.
В совете с украинской стороны представители правительства, Верховного Совета, бизнеса, культуры. С российской - Федоров и еще несколько представителей культуры, науки и политики.
Попечители - не имеют влияния на фонд - попечители ПОМОГАЮТ фонду, в любой организации.
Привет тугодумам)))
avatar
2
ну да, ну да -- Карасьов, може, й громадянин України, але співголова комітету при Держдумі РФ, а не Верховної Ради. До речі, а хто б виклав списочок цієї п"ятої колони?
avatar
3
До наглядової ради фонду з українського боку входять: Юрій Болдирєв, нардеп Верховної Ради України від Партії регіонів та Олесь Бузина – український письменник, публіцист. Оце укґаінци!
avatar