реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чи справді відбувається "затягивание подписания соглашения о евроинтеграции" України" ?

Звісно, що ні!
Про "затягивание подписания соглашения о евроинтеграции" України будемо говорити після повного провалу підписання у Вільнюсі угод про асоціацію і вільну торгівлю з ЄС.


Не знаю хто кого куди тягне, але поки що продовжується торгівля-продаж України за лаштунками між США, Європою (читай ФРН-Франція-Британія), КНР, Росією і Ізраїлем. При цьому соборна потужна Україна в Європі не потрібна ні США з Ізраїлем, ні КНР, ні Росії. Але ніхто з них, схоже, і не бажає анексії всієї України путінською Росією.
Якщо вони між собою не домовляться - провал спишуть на Януковича, а той оголосить, що у всьому винна хвора Юля і вперта апазіція.
Прикро, що це може спровокувати "третє" розчленування - поділ України, тобто повторення того, що сталося колись після Андрусівського мирного договору 1667 року між Річчю Посполитою і Московською державою та Ризького мирного договору 1921 р. між Польщею і Савєтскай Росією. Може відбутися фактичне рочленування України на регіони-анклави і приєднання частини з них до так званої Об'єднаної Європи (насправді, шматками під патронат Польщі, Румунії, Угорщини), а інших - до так званого СНГ у складі трьох монархій Путіна, Назарбаєва, Лукашенка та незалежних держав-губерній Абхазії, Північної Осетії, Приднестровсько-молдавської, Кримської, Слобожанської, Донецько-Приднепровської, Таврійської .
Правда, Крим може спробувати взяти напрокат і мусульманська Туреччина.

Чому б ні?

Церкви в Україні до такого поділу давно готові, менталітет більшості електорату - всьоравно і какаяразніца. Армія - давно проффесійно-бутафорна; Служба безпеки України - АУ-АУ! - у схронах. МВС у бізнесі за принципом "всьо включено", а діти і онуки навіть щирих патріотів по закордонах бабло заробляють. />
На кой ляд така бутафорна потьомкінська, вибачте, регіональна, держава комусь потрібна?

Ви маєте іншу думку?

Чому ж не злазите з печі і не викидаєте брехунець-ТV на смітник?





Коментарі (6)
avatar
1
А що - хіба за тисячолітню історію України-Руси було по-іншому?
avatar
2
"Апазіція" подала до погодженого венеційською комісією законопроекту про прокуратуру більше 500 поправок. Це  прискорює, чи уповільнює прийняття європейського закону про прокуратуру? Чи не можна було, якщо вони вже такі цінні, подати поправки після прийняття закону і підписання Угоди? Фактично "апазіція" блокує прийняття обовязкового для підписання Угоди закону. 
"Апазіція" поспіхом і похапцем подає законопроекти про лікування за кордоном чи звільнення засудженних, і ні слова не пише в законопроектах про підозрюваних у злочинах, відносно которих ведеться слідство. Це робиться навмисно, чи по недоумію? 
Адже, якшо ВР чи Президент пробачать Тимошенко підробку урядової директиви на підписання кабальної газової угоди з Росією, за що вона відбуває покарання, пробачать їй шахрайство, помилують чи амністують, то вона залишиться в статусі підозрюваної в 5 кримінальних справах, в т.ч. про вбивство і крупну крадіжку, і її переведуть із тюрми в СІЗО, а на волю не випустять. Розуміє це "апазіція" чи ні?
avatar
3
Андоре, чому ж не злазите з печі і не викидаєте брехунець-ТV на смітник?
avatar
5
З печі, пане Сергію, не злажу, бо не бачу до кого можна піти і примкнути, щоб стариною тряхнути.
avatar
6
Треба не примикати, а задавати тон. Звісно, якщо є фах.
avatar
4
Авторе, довго думали, щоб написати подібне чи підказав хто?! А перш ніж робити подібні висновки про розділення держави на регіони між ЄС та ТС, потрібно у людей думку спитати щодо зовнішньоекономічного вектору розвитку, референдум провести, як це робить Європа, Нідерланди, наприклад, двічі проводили референдум щодо вступу до ЄС, й населення двічи виступило проти. Бо звикли, що влада усе вирішує в одностайному порядку керуючись особистими інтересами та інтересами олігархів. А коли червоні нагадали про законе право людей на волевиявлення, так їм через суд заборонили референдум проводити.
avatar