реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Чи є життя в "Телевізорі"?

Інтерв'ю з провідним ведучим єдиної в місті молодіжної ТБ-програми «Телевізор» Іваном Матвєєвим

-Як ви потрапили на телебачення?
-Після школи я дуже цікавився, неформальними рухами, у тому числі і Greenpeace, і в Чернігові була організація «Зелений світ», я вступив туди, якось почали співпрацювати. Людина, яка очолювала цю організацію (Іван Осадців - ред.), каже: «Давайте якісь проекти придумувати, просувати наші ідеї, давайте на телебаченні робити передачу», от я і посприяв тому що на міському телебаченні стали робити передачу Там я познайомився з Владиславом Савенком, який нас, молодих , зелених у всіх сенсах цього слова, став навчати уму-розуму. Раптом я зрозумів, що телебачення мені цікаво, і я хотів би далі пов'язати життя з цим.

-Звідки взялася ідея «Телевізора»?
Тут на обласному телебаченні, в рамках студії «Гарт», у мене виходила передачка така невелика, молодіжна. Потім захотілося чогось більшого, якось розвиватися. Коли я вже поїздив по всіх містах, коли вже пропало бажання кудись до Києва ломитися, на які то канали, то я вирішив, що треба в Чернігові зробити своє, велике, глобальне. Виникла ідея, такого великого, денного шоу в прямому ефірі, тобто, як це належить за законами сучасного телебачення на той час у 2002 - 2003-х роках, велике, денне шоу, на яке приходили б гості, люди могли додзвонитися, обговорити яку -то тему, таке актуальне шоу. Загалом-то, проект сподобався керівництву телебачення і його втілили, правда, на жаль, не вистачило технічних потужностей, і ще чогось, що б підтримувати цей «продукт».

-Як вам зручно вести програму вдвох, чи все ж комфортніше бути одному?
- Все одно, мені комфортно з кимось в парі працювати, і одному. Наприклад, якщо з дівчиною-ведучою, то там звичайно треба підлаштовуватися, враховувати якісь моменти, коли з товаришем Андрієм Соколовим не як провідним телеефіру, а як яких не будь заходів, то вдвох воно весело, один одного підхоплює. Так, в принципі, удвох непогано працювати.
-Чи любите ви подорожувати?
-Так, я дуже люблю подорожувати. Останнім часом намагаюся робити це якомога частіше.

- Це якось відбивається на вашій роботі?!
-Прямим чином. Тому що я завжди знімаю там, де я їжджу, і намагаюся, вести активне життя в інтернеті, в соціальних мережах. Відповідно я роблю відеоблоги відразу по приїзду, тобто це якісь, свіжі відчуття, приколи, а потім я сідаю, проробляю, починаю розповідати історію тих країн. Але і намагаюся з цього приводу робити інформаційну програму. Я сподіваюся, що цих матеріалів, програм про подорожі буде більше і більше.

- Де ви зазвичай проводите свій вільний час?
- Раніше це були якісь клуби, зараз все одно, не важливо, що це за місце, головне щоб це була хороша компанія.

- Які ваші найближчі плани? Чи є нові ідеї, нових програм?
-Влітку подивимося, але знову ж скажу, що в будь-якому випадку будемо посилювати, розвивати рубрику «Навколо світу» так ми її поки назвали. Робимо програму вдвох, по черзі, Андрій Терещенко, є такий відомий чоловік, він вже об'їздив, Штати, Англію та Індію, і я роблю його репортажі. Будуть з'являтися його матеріали, і я буду додавати свої.

Інтерв'ю взяв
Нікіта ВЕРБОВИЙ, випускник Зимової школи журналістики газети "Сіверщина" і "Молодої
Просвіти"



Теги:Нікіта Вербовий, Зимова школа журналістики, телевізор, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar