реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

„CHEVROLET AVEO” на сільській вулиці

Світ глобалізується й осучаснюється. І якщо раніше нетвереза людина на сільській вулиці могла взимку почуватися доволі безпечно, то сьогодні п’яничка цілком може потрапити під колеса іномарки.

Саме так це сталося 1 лютого, коли у с. Авдіївка Сосницького району ввечері автомобіль «CHEVROLET AVEO», за кермом якого була жінка, наїхав на пішохода. Пішохов був у стані алкогольного сп’яніння, отримав тілесні ушкодження і був доставлений до Сосницької центральної районної лікарні. Одна радість для нього – залишився живий. Напевне, наступного разу гарненько подумає, чи вештатись нетверезому по темних сільських вулицях.
Зимові автодорожні пригоди стаються нині мало не щодня.

От і вчора, 2 лютого, у Чернігові по вул. Проектній вдень водій навантажувача КО-206 здійснив наїзд на пішохода. Звісно, проти навантажувача будь-який пішохід – ніщо. Тож чернігівський перехожий отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні № 2.

Інформація надана Управлінням з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи




Теги:„CHEVROLET AVEO”, с.Авдіївка, Сосницький район, водій, навантажувач, іномарка, сільська дорога


Читайте також



Коментарі (0)
avatar