реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Авдіївці мають намір повернути лікарню через суд

Голова села не згоден з рішенням районної адміністрації

Як повідомлялось раніше, лікарню в Авдіївці закрили. Тепер у селі працює амбулаторія з ліжками денного стаціонару. Дев’ятьох працівників лікарні скоротили. Їхні особисті прохання не робити цього райдержадміністрація не розглянула. Стоматолог з медсестрою підпорядковуються Сосниці.

Але Авдіївка на чолі із своїм головою не спиняються і мають намір відстояти лікарню в тому вигляді, в якому вона була. І готують документи до суду. Про це повідомляє голова села Анатолій Адаменко.

- Засновником лікарні є районна рада. А адміністрація закриває її без засновника. Як це? Мали б спочатку розглянути питання на сесії районної ради, бо вона є засновником! - дуже обурюється голова.

- Наразі я збираю підписи депутатів районної ради. Обов’язково будемо виносити нашу проблему на розгляд сесії, - каже голова села. - Громада не згодна з тим, як вчинили з нею. Можна було б не спішити, адже по закону реформу у медицині можна проводити аж до 2020 року. Чомусь наші керівники району не відтермінували закриття. Рятували свої шкури? Їм що, доля кожного закладу байдужа? Нам потрібно вибрати таку форму існування лікарні в Авдіївці, яка нам підходить. Оскільки все так поспішно відбулось, то змушені будемо подавати до суду на рішення адміністрації. Для цього готуємо документи. Підписи людей вже є. Боротьба - попереду!

Світлана ДУШИК, газета "Час"



Теги:Сосницький район, Авдіївка, Світлана Душик, закриття лікарень


Читайте також



Коментарі (0)
avatar